Nettidigiboksi palvelu on suljettu!
13.07.2024 - 21:48 OHJELMAT TIETOA REKISTERÖINTI
Palvelun perustiedot Tuetut päätelaitteet Usein kysytyt kysymykset Yhteystiedot

PALVELUN ESITTELY

Nettidigiboksi.fi - oma nettitallentimesi

Palvelumme ei ole nettinauhuri, vaan uudesti ja innovatiivisesti; nettitallennin.


Ajastat milloin vain - katsot milloin vain

Voit tallentaa kaikki lempiohjelmasi, kaikilta Suomen maanpäällisiltä televisiokanavilta (Yle TV1, Yle TV2, MTV3, Nelonen, Sub, JIM, Yle FST5, Yle Teema, The Voice / TV Viisi, Liv ja FOX) omaan nettidigiboksiisi. Ohjelmat katsot tietenkin sitten, kun omilta harrastuksiltasi vain ehdit. Ei enää hektistä elämää; ohjelma-aikataulujen mukaisesti.


Ajastat mistä vain - katsot mistä vain

Voit ajastaa mieliohjelmasi - Internetin välityksellä - mistä päin maailmaa tahansa. Ajastat ne joko kaverisi luota tai vaikka matkapuhelimellasi kaupungilta käsin; nettidigiboksisi huolehtii siitä, ettei yksikään jakso suosikkisarjastasi jää näkemättä. Tallentamasi ohjelmat katsot tietenkin mistä päin Suomea tahansa; vaikka kesämökiltäsi käsin.


Super Nettidigiboksilla ajastaminen on historiaa

Jos et kuitenkaan kaipaa niitä vanhoja hyviä aikoja - kun videonauhuriinkin piti jokainen ohjelma erikseen ohjelmoida - voit vaihtaa nettidigiboksisi käyttöliittymätyypin Super Nettidigiboksiksi. Super Nettidigiboksilla tallennat kaikki ohjelmat automaattisesti, vaikka kaikilta TV-kanavilta! Kaikki tallenteesi ovat katseltavissasi aina kuukauden päivät.


Elämästäsi tulee helpompaa kuin koskaan

Nettidigiboksin käyttöliittymä on suunniteltu niin helpoksi, jotta sitä osaavat käyttää kaikki aina vauvasta-vaariin saakka. Unohda isovanhempiesi digiboksien viritysongelmat ja käske heidänkin siirtyä nykyaikaan; nettidigiboksi.fi -palvelun käyttäjiksi.


PALVELUN VAATIMUKSET

Nettidigiboksi.fi - edellyttää rekisteröitymisen

Voidaksesi käyttää nettidigiboksin ajastus ja tallennus -palveluita, Sinun pitää rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityä voit sivun yläreunan valikosta, kohdasta:
REKISTERÖINTI. Ilman rekisteröintiä voit käyttää sivujamme normaalisti ohjelma-aikataulujen katseluun.


Tarvitset voimassa olevan TV-maksun

Tallentamiesi ohjelmien katsominen edellyttää voimassa olevaa TV-maksua. Lisätietoa TV-maksusta löydät www-osoitteesta:
https://www.tv-maksu.fi/.


Tarvitset Internet-yhteyden

Palvelu toimii parhaiten 1 Mb/s tai nopeammalla Internet-yhteydellä. Palvelu on optimoitu käytettäväksi Mozilla Firefox -selaimella ja Microsoft Windows -ympäristössä. Sivusto on testattu toimivaksi myös muilla suosituimmilla selaimilla (mm. Internet Explorer, Chrome, Opera ja Safari) ja käyttöympäristöissä (mm. Linux ja Mac). Ohjelmien katselu vaatii selaimeltasi Flash- laajennuksen. Tarvittaessasi voit asentaa
Adobe Flash -laajennuksen täältä.

Nettidigiboksi toimii useilla eri päätelaitteilla: niin
tietokoneella, matkapuhelimella, pelikonsolilla kuin mediatoistimellakin!www.nettidigiboksi.fi - © Hullabaloo Innovations Oy, 2007-2012